Milyen ételeket ajánlotok piknikre?
Busszal megyünk zárt helyen lennénk, ennénk.
Főt ételt szeretnék olyant ami másnaposan is finom. A krokettal nagyon befürödtem előző hónapban és a husom is rágós volt szóval az ezúttal nem.
Én gondolkozom valami zöldséges salátán.
Székelykáposzta, töltött káposzta.
Ezek másnap még finomabbak.
Saláta nem mindenkinek jön be főételként, különösen nem egy túrázós napon. (Ne akarj megint befürödni!:)
Piknikre?
Hideg sült húsok, pl ízesre fűszerezett csirkecomb: könnyű pikniken megfogni. Mellé egy finom coleslow, desszertnek rocky road.
Általában szeretik, nem fokhagymaszagú (zért elyen ennétek), könnyű fogyasztani, mindenkinek ízleni szokott.
1
Töltött káposztával a hasban túrázni?!
Nem reggelire írtam.
És mivel nem akart sült és főtt húst vinni (ez nyilván elkerülte a figyelmedet) - de azért másnap is finom legyen - eléggé leszűkítette a kört.
Töltött káposzta hidegen???
Brrrrrrr
Fura ízlésetek van :D
Miért kell főtt étel? Nagyon sok minden van, ami finom, laktat és kulturáltan meg lehet enni.
A legtöbb hús büdös hidegen és nagyon gáz zárt helyiségben másokat zavarva ilyeneket enni.
Szendvicset vinnék, igazi sonkával, sajttal, salátával. Előtte nap sütnék muffint és valami sósat (pogácsa, sajtos rúd) azok is finomak.
Esetleg saláta. De semmiképp sem hagymás. Zöld saláták, paradicsom, sajt, tonhal, hogy valami husi is legyen benne. Az öntetet nem szabad előre ráönteni, mert szottyadt lesz a saláta, de öntet nélkül simán bírja.
4
Nem mondta, hogy nem akar sültet vinni: azt mondta, hogy elrontotta, amit a múltkor vitt.
Kérdező: hozzászólásod alapján vigyél azt, amit szívesen esztek. Ezzel együtt, ne másnapos lilahagymás krumplit egyetek egy "fürdőwellnessben", hanem menjetek vendéglőbe.
Na mostmár a piknik eleve szabadtéri rendezvényt, eszegetést jelent, nem igazán értem a kérdésedet. Elmentek wellneszezni, beültök a szobába, és eszitek amit vittetek?
Nem kötekedni akarok, tényleg kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!