Milyen nem szokványos ételkombinációkat szerettek, amit mások furcsának találnának?
Én szeretek a levesbe rizst rakni. Nemcsak a paradicsomlevesbe, de bármilyen levesbe. Gombalevessel isteni!
Krumplipürét rendszeresen tartármártással eszem, mert nagyon finom, krémes lesz tőle.
A zacskós levest nem levesként szoktam enni, hanem kiöntöm a víz 90%-át, és rakok bele egy jó nagy adag tejfölt. Volt, hogy tojást és fokhagymaport raktam bele, de az annyira nem jött be, a tejfölös verzió viszont nagy kedvencem!
krumplipüré reszelt füstölt sajttal, csalamádéval és ezt jól összekeverni
sült krumpli jégkrémmel/fagyival vagy sorbettel
zacskósleveshez ropit ettem már (beleáztatva :D)
zsemlébe tömködött hagymás tejfölös chips
szimpla zsemle/kifli/kenyérféle mustárral ketchuppal, majonézzel és barbecue-val :D (egyszerre!!) ha ehhez még csemegeubi is van, akkor az már a mennyország :)
chips bármivel (franciasali, kukoricasali, krumplisali...rántott ételek vagy főzelék)
citrom!!!
alma sajttal (ez sokak szokása, de legalább ennyien undorodnak tőle) vagy kiwivel vagy más gyümivel
a ropi pillecukorral is fincsi
nutella és narancs (bár ez szerintem a legtökéletesebb)
igazából az egész étkezésem eltér a normálistól :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!