Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szüleim egy hónapig nem...

A szüleim egy hónapig nem adnak nekem kajapènzt. Mit ehetnèk, addig amíg suliban vagyok?

Figyelt kérdés

Reggeltől dèlutánig nem lehetek èhen, minden nap 8-9 órám van, meg mèg valamikor órák után is bent kell maradnom.

Arra gondoltam, hogy itthon fogok tèsztát kifőzni, esetleg sültkrumplit, vagy rizst ès ilyeneket fogok vinni ètelesben, de egy hónapig nem èlhetek ezeken felváltva.

Tipp, hogy mit tudnèk mèg elkèszíteni, ami aránylag hamar kèsz van, ès a suliba is el tudom vinni ètelesben?

Azt mondta anyám, hogy egy hónapig se pèksütemènyt, se kenyeret, semmi ilyet nem fog hozni, hogy nehogy el tudjak vinni bármit is suliba. Szóval a szendvics meg ilyenek kilőve.

2018. szept. 17. 16:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindig annyi van főzve, ami el is fogy, de ez is eszembe jutott már, amit írtál.
2018. szept. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!