Melyik a legegészségesebb energiaital?
Figyelt kérdés
Nagyon fáradt vagyok reggel és hasonlók, nem részletezném, mert nem ez a lényeg. Ki szeretném próbálni az energiaitalt (most innék 2x, pár napja csak megkóstoltam). Nem kell, hogy rengeteg energiát adjon, inkább egészségesebb legyen. Az olyan válaszokat, hogy "káros, ne idd, meghalsztőlehaiszol" hanyagoljuk. Havonta max 4x innék.2018. szept. 12. 20:02
11/13 anonim válasza:
Ha már itt tartunk,valaki leírná nekem melyik a legegészségesebb cigi?
Kávé, zöld esetleg fekete tea, egy jó reggeli zuhany. Ez bizti felébreszt. Energiát pedig tápláló reggeliből nyerhetsz. De talán még pár kocka étcsoki is jobb, mint az energia ital.
12/13 anonim válasza:
Olyan, hogy egészséges energia ital, olyan nincs. Max. ha otthon friss gyümölcs kifacsart levét iszod meg, az igen, totál egészséges, és a reggeli mellé, után egy pohárral felhajtani, totál jó! Másfajta drága bolti cuccok, csak a pénzedet viszik, de valódi erőt-energiát nem kapsz tőlük.
13/13 anonim válasza:
Redbull+cigi = a nyugtató energia én ezzel mérgezem magam, de kezdem már azt a heti 2×400 ft sajnálni arra a sza...a ha olyan káros mint a többi, ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!