Melyik energiaital a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik eneegiaital serkenti legjobban az agyat? (Redbull,hell, burn...)2018. júl. 12. 17:50
2/10 anonim válasza:
Őszintén,engem még 1 energiaital sem pörgett fel.Igyál kávét,sok sok koffeinnel
3/10 anonim válasza:
Érdekes, de energiaital engem sem élénkített még, talán egy, amit az ize miatt tartok én a legjobbnak az a zöld Monster. De az is inkább tényleg csak az íze miatt szimpatikus.
6/10 anonim válasza:
Nekem ízbe a Monster Ripper van a toppon.
7/10 anonim válasza:
Amikor megláttam a kérdést, úgy tudtam, hogy az lesz az első válasz, hogy egyik se. Bárcsak így lenne ötösöm a lottón.
Én a Hell-t iszom. A Burn túl édes.
A Red Bull-t meg a hozzáadott arginin teszi a világ leghíresebb, legfelkapottabb energia italjává.
Ízre az a tipikus tutti fruttis, viszont inkább savanykásabb mint édesebb, ettől is olyan jó.
(Persze energia italt csak hidegen) :)
8/10 anonim válasza:
italjává XD
Bocsi, most nézem :D
*italává
9/10 anonim válasza:
Konkrétan az agyat szerintem egyik se. Talán felpörögsz, talán többet bírsz, de nem szellemileg. Esetleg úgy érzed, lehet ebben valami placebo-hatás is, passz.
10/10 anonim válasza:
A burn-t kifejezetten rühellem. A hell-t és a redbull-t is szeretem, de nekem a monster jön be a legjobban, mert jó édes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!