Ittatok már ilyen új ízesítésű Cappy-t?
Figyelt kérdés
Vettünk ma 3 üveggel, múltkor már vettünk egy zsugor multisat, vmi mangosteed vagy milyen ízesítéssel, de nem vettünk rajta észre semmi egyebet, csak hogy gyengébb az íze. Aztán tescoban tegnap volt kóstoltatás, láttam, hogy a dinnyés-barackos citromfűvel van ízesítve, a körtés-almás meg bodzával. Vettünk mindegyikből 1-1 üveggel, a bodzásat most kóstoltuk, semmi bodza íz, csak gyengébb szintén az íze. :) Citromfüvesre is kíváncsi leszek...Ti ittatok már? Vélemények? :)2010. jún. 21. 20:49
1/7 anonim válasza:
Nem ittam, szerintem még egyiket sem kóstoltam. Nem telik rá, ha őszinte akarok lenni..Meg egyébként sem szeretem az ilyen agyoncukrozott színezékes aromás löttyöket.
2/7 anonim válasza:
Én ittam már, és szerintem nagyon finom. Sőt a narancsos mix kaktusz ízesítéssel van. Én alapból Cappy függő vagyok. Mindegyiket imádom (eddig egyedül a 100%-os ananász nem jött be :)
3/7 anonim válasza:
Én sajnos igen. Tegnap munka után siettem, és bedobtam a kosárba egy zsugor multisat. Itthon vettem csak észre, hogy valami mangó ízesítésű. Nincs valami erőteljes íze, olyan vizes. Nekem nem finom. A hagyományosak nincsenek is már?
4/7 A kérdező kommentje:
Javítok: mangosteen...
Hát nekem is tök vizes az íze, a régiek sokkal jobbak voltak. Narancsos-kaktuszost nem láttam most, de tegnap ittunk a tescoba...hát azon se érzek semmi extrát :)
2010. jún. 21. 21:29
5/7 anonim válasza:
fúú nekem az a citromfüves olyan volt, mintha kókuszos lenne, brrr
most van ilyen magoizés, azt még nem kóstoltam, de lehet mindjárt kibontom :D
6/7 anonim válasza:
én nem szeretem ezeket az édesítős valamiket. Én csak ásványvizet iszom. A párom szokott ilyet inni, neki a multis a kedvence. Bár most a Cappy 100%os narancs gyümölcshússal az igen finom, azt még megiszom
7/7 anonim válasza:
Ittam,de semmi pláne nem volt rajta.
Vissza akarom kapni a régi kedvenc cappy-met!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!