Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok csinálni rizskását?...

Szoktatok csinálni rizskását? Lehet házilag is darálni rizst hozzá?

Figyelt kérdés

Nem az egész szemes tejben főtt rizsre gondolok hanem ami rizsdarával készül.

Azon gondolkodtam hogy darálóba nem lehetne összedarálni ? Ugyan azt kapom vagy a boltiban van valami más is? Valaki próbálta már?

2018. aug. 28. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Tönkremegy a daráló, inkább vegyél boltban rizsdarát, vagy rendelj neten.
2018. aug. 28. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Kávé daráló el kell vigye.

Én sokszor darálok vele egész sós mogyorót, a rizst még könnyebben viheti, mivel nem olajos mag.

2018. aug. 29. 01:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem kávé- és magdarálóm van, az elviszi a kemény gabonákat is. Darát simán tudok vele készíteni, lisztet már esélytelen, arra más eszközt használ, akinek kell.

Kétlem, hogy a boltiban lenne valami más, a dara az dara, nem szoktak belerakni semmit. Hacsak nem kicsike mennyiségben vagy sürgősen kell ilyesmi, inkább megvenném boltban.

2018. aug. 29. 01:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet kapni törmelékrizst, hogy hol, azt ne kérdezd, de tudom, hogy disznóöléskor azt szokták használni.

De rizskásához jó a rizottórizs is jól elfőzve, azt viszont mindenütt kapsz.

2018. aug. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!