Mennyit költötök kajára egy hónapban?
Aki nem főz hanem rendel vagy étteremben vesz kaját mennyit költ?
Mi nem szoktunk a párommal főzni, mert elég válogatós és kevés ételt eszik meg, én meg nem igazán eszek úgy húst, szóval az a kevés dolog amit megeszik az sem egyezik az enyémmel, mivel nem igazán szeretek főzni így el is ment a kedvem tőle, hogy ő minden kajába bele veri a csúfot, általában rendelni szoktunk, vagy veszünk itt ott kaját, néha egész jól kijövünk néha meg sokat költünk.
Hát én egymagam vagyok, és én is rendelek!
Reggel zsabpelyhet eszem gyümölcsel meg magvakkal egy nagyon minimális összeg!
Aztán délelőttre csinálok magamnak szendvicset ez se olyan húzós!
Na és ezután mikor hazaérek rendelek hétköznap mindig, de általában hétvégén is!
Egy rendelés 3000-3500 ft mert ugye két adagot veszek délutánra valami kalóriadúsabb kora estére meg salátát hétvégén meg vagy pizza, gyros ilyesmi!
Szóval, ha mindent beleszámolok mert szeretek minőségi alapanyagokat is venni akkor heti 25 000 ha meg kicsit eleresztem magam akkor kb 30 000!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!