A nők jobban bírják az éhezést?
Nem akarok nemekre általánosítani, mert úgy is kérdezhetném, hogy min múlik, hogy ki mennyire bírja? Viszont a környezetemben azt vettem észre, a férfiak kevésbé bírják. Ha eljön az idő és enni kell, akkor bizony enni kell. Nincs olyan, hogy még megcsinálom ezt meg amazt előtte. Nem tudom arra sem fogni, hogy az egyik kőműves, a másik meg irodista, mert pl. a munkahelyemen is van olyan srác, akinél ha kong a déli harang, akkor nincs se Isten se ember, pedig hasonló munkát végzünk. Én nőként, órákig éhezve a kánikulában megcsinálom pl. a kiszállítást, aztán eszek nyugiban, ha már végeztem.
A családban is ez van, most pl. vendégeim vannak pár napja, zömében pasik, ha nem ehetnek mikor jelez a gyomor, összedől Bécs, Buda. Én meg közben pörgök mint a búgócsiga, és eszek ha már ráérek.
Én ellen példa vagyok.
Nő vagyok és minden nap ugyanabban az időben igyekszem enni. Ha ez valami miatt csúszik, ingerült leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!