Ha a teamat bent felejtem az iskolataskamban es peneszedesig erjed, az fogyaszthato? Csak mert a peneszes sajtot is meg lehet enni.
B+ én egyszer beleharaptam egy koktélparadicsomba amin csak egy kis folt volt majdnem kórházba kerültem olyan rosszul lettem tőle ha te ezt meg bírod inni akkor jó gyomrod van!
(Még mielőtt valaki írná, hogy kamu nem az nem magától a penésztől lettem rosszul hanem annyira megbálogatom, hogy mit veszek a számba, hogyez kiverte a biztosítékok és bepánikoltsm)!
Hol vagy, hogy eleve iskolatáskában volt a penészes teád, de muszáj volt meginnod, mert szomjas vagy?
Iskola sincs! Viszont víz mindenhol van.
Nem értem ilyen hülye kérdéseket minek kell feltenni.
Ejnye-ejnye 5-ös, hogy lehetsz ilyen bizalmatlan, amikor teljesen életszerű a sztori!:)
Júniusban felejtette a tatyóban, most augusztusban megitta, utána úgy gondolta, hogy kiírja kérdésnek,
Először jelen időben:
"Szomjas vagyok segitsetek!"
Utána múlt időben:
Már megittam! (... vagy valami hasonló)
Sajnos tele van elmebeteggel a Gyakori, de ez benne a szórakoztató!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!