Pénteken vettem egy fél dinnyét és itt hagytam munkahelyen a hűtőben, jó lehet még az a dinnye?
Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 11:01
1/6 anonim válasza:
Nem. Főleg ha le sem takartad fóliával.
2/6 anonim válasza:
Megnézed, megszagolod, megkóstolod.
Ha nem nyálkás, nincs savanyú szaga, és dinnyeíze van, akkor ehető.
Ezt senki sem tudja helyetted eldönteni.
3/6 anonim válasza:
? Banyek 500- 1000 FTos tételeken kockáztattok fertőzést kórházat ?
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem biztos, hogy rossz. Ez csak a 3. nap.
De tényleg már az állagán is lehet látni, hogy lett-e valami baja.
5/6 anonim válasza:
Ha friss volt a dinnye, le van fóliázva, még 5 nap után sincs az égadta egy világon semmi baja. Ugyanolyan ízű, mint ahogy vetted. (Tapasztalat.)
6/6 anonim válasza:
#3: Van, aki semmit nem kockáztat, mert semmitől nem lesz baja. S igenis sokunk utál kidobni működő ételt.
Kérdező, azokkal vagyok, akik szerint nézd meg. Ott vannak az érzékszerveid, érezheted, hogy rothadt-e egy gyümölcs. S persze ha tudod magadról, hogy érzékeny vagy, akkor jobb nem kockáztatnod. Én gyümölcstől nem félek, nyilván húst nem ennék sok naposan (csak az olyat, ami tartósan eláll), az egy másik műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!