Miért iszik valaki forró kávét a nagy melegbe?
Figyelt kérdés
Még a strandon is forró kávé stb..eleve megsül az ember2018. aug. 5. 15:42
3/10 A kérdező kommentje:
Ha annyira kell a koffein miért nem isznak hideg energiaitalt vagy jeges kávét?
2018. aug. 5. 15:55
4/10 anonim válasza:
Nem kell neked azzal foglalkozni mások mit, hogyan és miért isznak.
5/10 anonim válasza:
A forró ital jobban hűt a nyári melegben, mint a fagyi vagy a jegeskávé, ugyanis hőkompenzálásra készteti a szervezetet.
Az energiaital fogyasztása egyébként az egyik legnagyobb baromság, pláne kánikulában.
6/10 anonim válasza:
Amiért a sivatagi népek is FORRÓ teát isznak! Olvasd ez az elözö által belinkelt oldalt!
7/10 anonim válasza:
pontosan, segít normalizálni a test hőmérsékletét
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, talán mert melegen szeretik. Nekem pocsék a forró ital nyáron, akárki akármit is mond, a hideg jólesik, a forrótól csak szenvedek, így hanyagolom.
A kávém simán meleg. Nem iszom jeges kávét és energiaitalt pláne nem, nekem a kávé íze kell, a megszokott módon s hőmérsékleten.
Az ne zavarjon, hogy a strandon van forró kávé. Nem muszáj innod, ha nem akarod.
9/10 anonim válasza:
Mert a kávé forrón jó.
Az energiaitalt igya csak meg, aki kitalálta, egy hányadék kaka, ha cukros, ha nem, a jeges kávéban meg tej van, amit nem ihatok.
10/10 anonim válasza:
Tudom, hogy hülyének tűnik, de azért mert az lehűt. Azért mert akkor a tested melegebb lesz és ezért hidegebbnek érzi a levegő hőmérsékletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!