Mit lehet tenni, ha megrendeltem a pizzát de nem jön és az étterem se veszi fel?
Figyelt kérdés
2 órája már, és max 80 perces szállítási időt ígértek. Az a nagy baj van, hogy 21:20kor mennem kell a buszhoz, szóval ha addig nem jön meg, akkor nekem ígyis-úgyis el kell mennem.
Ilyenkor mit lehet tenni?... lehet hülyeséget kérdezek, de ezért ugye nem jelenthetnek fel? Én megpróbáltam hívni őket, de senki sem veszi. Mérges is vagyok nagyon, mert most mehetek el üres gyomorral de félek, hogy ne legyen valami komoly következménye.
2018. júl. 19. 21:08
1/6 anonim válasza:
Nyugodjál meg semmi következménye nem lesz. Esetleg ha mégis kiszállítanák de te nem vagy ott és keresnének telefonon nyugodtan elmondhatod nekik hogy mióta vársz a pizzára jött a buszod és kapják be. 2 óra hossza??? De Ha mégis felhívnának elküldeném őket a halál fa szára pedig nő vagyok.
2/6 anonim válasza:
Durva lenne ha még Te kerülnél bajba miatta.
5/6 A kérdező kommentje:
10 korul hivott a pizzafutar, hogy hol vagyok es meg o volt ideges. Nem kellett sok ahhoz, hogy a telefonomat foldhoz b*sszam...
Amugy nem pizzaking :D
2018. júl. 20. 00:25
6/6 anonim válasza:
Max a számodat eltették a tiltólistára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!