Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kékült meg a fokhagyma...

Miért kékült meg a fokhagyma a kovászos uborka üvegében?

Figyelt kérdés
A kovászos uborka jó lett.

2018. jún. 30. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy kékült.
2018. jún. 30. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A fokhagyma kénes vegyületei reakcióba lépnek a rézzel, attól lesz kék. Annyi réz is elég lehet a reakcióhoz amennyi a vízben előfordul.
2018. jún. 30. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!