Miért kékült meg a fokhagyma a kovászos uborka üvegében?
Figyelt kérdés
A kovászos uborka jó lett.2018. jún. 30. 12:33
2/2 anonim válasza:
A fokhagyma kénes vegyületei reakcióba lépnek a rézzel, attól lesz kék. Annyi réz is elég lehet a reakcióhoz amennyi a vízben előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!