Szerinntetek sok heti kétszer megrészegedni, ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:18
2/22 A kérdező kommentje:
Te nem foglalkoztál ilyen dolgokal fiatal korodban?
2010. jún. 17. 13:24
3/22 anonim válasza:
A reszegseg nem a fiatalsaggal jon. Bulikon vagy itt-ott iszik az ember. Megbanja vagy nem. De ha megszokotta valik, az alkoholizmus. Ha nem is rogton, de oda vezet.
4/22 anonim válasza:
1 alkalom/év
utálom ha vesztem a kontrollt.
5/22 anonim válasza:
nekem évente egyszer is sok lenne.
6/22 anonim válasza:
Igen sok!
Szerintem ki lehet bírni a szórakozást pia nélkül is.
Ezzel nem azt mondom hogy alkalmi jelleggel nem iszom én sem alkoholt, de heti 2 az igen is sok.
7/22 anonim válasza:
attól, hogy iszol, nem kell seggrészegnek lenni :S
8/22 A kérdező kommentje:
:S nálunk ez megszokott ...mindenki igy nyomja heti 2-3 ,haverok szolitanak s megyunk bulizni s akkor folyik a szesz mint állat...
2010. jún. 17. 13:31
9/22 anonim válasza:
Heti kétszer az péntek-szombatot jelent? :)
Nem tudom, ha ugy alakult, és mindkét nap mentem bulizni, ittam mindkét nap, de nem annyit, hogy részeg legyek. (bár én lány vagyok)
Ma már max havonta iszok egyszer, de még mindig nem részegségig. :D
Szerintem igyál heti kétszer, ha jólesik, DE csak mérsékkel!!!!! :)
10/22 A kérdező kommentje:
13:33
az elsö deci utánn az agyam elborul s nem tudom kontrolálni magam s a bárpult mellett bulizunk,s a fü is nálunk az örökzöld ha már benne vagyunk :S
2010. jún. 17. 13:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!