Nincs itthon kaja mit egyek?
Figyelt kérdés
Igazából, szalámi van, tejföl hűtőben de teljesen üres szinte. Van egy kevés kenyér de valami normálisat akarok enni, nem szalámit kenyeret, tegnap is az ment. Este írom ki kérdést amúgy mert 1 hetig egyedül vagyok itthon, tehát holnap is ez lesz. Van pénzem, holnap gondoltam elmegyek este kebabozni, de addig mit egyek? Szerintem van kevés tészta de nemtudom kifőzni. Kis tescoba elmenjek mit vegyek? Valami gyors kaját akarok csinálni vagy valami, hogy már ne csak tojáson éljek. Kösz a tippeket. 16F2018. jún. 18. 22:52
12/14 A kérdező kommentje:
Ez van lehet eletkeptelen vagyok, de mindent megkaptam soha semmiert nem kellet megdolgoznom
2018. jún. 19. 11:41
14/14 anonim válasza:
16 évesen nem gondolod, hogy baromi ciki kvázi éhen halni, mert egy tésztát sem tudsz kifőzni?
De olvasni tudsz, neten 2 másodperc megtalálni a tésztafőzés marha bonyolult művészetét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!