Mit tegyek ha nincs itthon kaja?
Figyelt kérdés
Olyan éhes vagyok. De otthon semmi étel nincs. Szó szerint üres a hűtőm. Nagyon éhes vagyok.#étel #Üres hűtő
2017. nov. 2. 23:12
1/10 anonim válasza:
1. Rendelsz.
2. Lemèsz vàsàrolni ès főzöl.
2/10 anonim válasza:
Írd meg hol laksz, és ha a közelemben akkor adok enni. 😊
3/10 anonim válasza:
Főzzél tésztát, rendelj ha belefér, aludj és majd reggel eszel :p
5/10 anonim válasza:
Ha tudsz szerezni ételt, szerezz, ha nem, éhezz. Mégis mit mondjunk?
A szekrényekben sincs étel? Nekem a hűtőn kívül többhavi ételmennyiségem van...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
asszem a 2.írta hogy egyem meg a székletem, edd meg te a sajátod biztos finom! 😛😬
Elfelejtettem írni hogy: 12 éves lány vagyok!
2017. nov. 3. 12:29
8/10 A kérdező kommentje:
Nem a kettes írta bocsánat. De volt egy ilyen váladz.
2017. nov. 3. 12:30
9/10 KingSmoke válasza:
Menj el a boltba , és vegyél 1 kenyeret és hozzá szalámit! Vagy hívd fel a szüleid hogy hozzanak valamit(ha nincsenek otthon) ha meg otthon vannak csak kérd meg tőlük....
10/10 anonim válasza:
Nézz körül a szekrényben, hátha van zacskós leves vagy tészta-ismerem az érzést amit most érzel :'-(.
Főzd meg, ha van rá mód. Ha nem, és kedves a szomszéd-akkor kérj kaját tőle(Ha lehetséges). *vagy csörögd meg a nagyidat. Hátha nála van kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!