Voltál már a Starbucksban? Milyen a kávé?
Szerintem ez a Starbucks-dolog szép és jó, csak egyvalamit nem vettek figyelembe: hogy nem a mi kultúránkhoz való. Sem az a kávé, amit ott adnak, sem maga a stisztéma, ez a papírpoharas dolog, meg az elvihető. Ez olyan amerikai dolog, ahhoz az életstílushoz és életszínvonalhoz.
Külföldön voltam már Starbucks-ban, és ittam is jó kávét, asszem karamellás volt, de innen szép a túlsó part...szerintem.
Most hirtelen úgy felkapták, hogy Magyarországon is nyit egy Starbucks. Nem tudom, hogy ez csak az új divat, vagy tényleg megéri az árát a kávé.
Én magam nagy kávérajongó vagyok, tehát előbb-utóbb biztos kipróbálom... Csak kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg olyan jó.. :)
9-esnek: ez most komoly? Én kávéimádó vagyok, csakis 100% arabicat iszom, ha lehet akkor francia pörkölésűt.A Frei café szerintem nagyon pocsék.Ittam ott kávét és vettem itthonra is egy csomag kávét, az tuti, hogy pörkölni nem tudnak, bár ennek már jó ideje, azóta megtanulhattak pörkölni.
A Starbucksban nagyon szeretem a kávét, mert ott francia pörkölésűt adnak, de nem járnék oda minden nap, mert drága, ott is szoktam venni csomagolt kávét, az finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!