Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért könnyezünk a vöröshagymá...

Miért könnyezünk a vöröshagymától?

Figyelt kérdés
Az illat? Ma pucltam hagymát ,már eleve úgy álltam neki, hogy jó messzire tőle, de sikerült elcsipnem az illatát, ez volt a baj. Majd kifolyt a szemem, de a lényeg h a pörköl isteni lett :)
2008. okt. 31. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

A szemedben kénsav keletkezik tőle, azért ilyen vad.

De az íze tényleg isteni :-)

2008. okt. 31. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tarts hidegvizet a szádbn, úgy nem érzed annyira! És ez nem vicc!!!
2008. nov. 1. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd kipróbálom
2008. nov. 1. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
remek a korty víz szájban,de pl.nekem az orromat csípte, alégzési pára miatt.Én leöblítem pucolás után így a kénessav lekötődik a víz által és nem a szemedből vonja ki.
2008. nov. 6. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!