Van itt profi szakács?
Figyelt kérdés
A tescoba van a kinai Sherry étterem,ahol árulnak kínai szezámmagos csirkét es sült zöldséges tesztat,milliószor próbálkoztam mar csinalni itthon,de koze sincs ahhoz. Valaki leírná nekem a pontos receptet? Ahogy lattam kell hozza valamilyen kinai só es bor,amit nem tudom hol lehet beszerezni?! Elore is koszi2018. máj. 28. 19:30
1/5 anonim válasza:
Megfejtés:
kínai só = nátrium-glutamát
bor = szójaszósz és/vagy kagylószósz
2/5 anonim válasza:
A kínai só, szerintem a Nátrium glutamát. De az nem kell bele. Ha találsz hozzá egy jó receptet anélkül is finom lesz.
A bor meg szerintem rizsbor lehet. Az van a Tescoban is.
Sparban, Intersparban és minden olyan boltban már megtalálható ahol van ilyen nemzetközi konyha polc, részleg.
Itt meg vannak receptek:
De a Nosalty-n is jó receptek vannak.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi nektek,de egy profi receptet meg mindig várnék:)
2018. máj. 28. 19:47
4/5 anonim válasza:
Itt be tudod szerezni a glutamátot, és sok egyéb fűszert is. Egy próbát megér, csak rá ne kapj az ízére(függőség)!!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Értem:) Valaki valami profi recept? :P
2018. máj. 29. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!