Ha megpucolva, kicsutkázva az alma 1 kg, akkor lereszelés után is 1 kg marad? Mert mintha úgy vizesebb lenne, nekem nehezebbnek tűnt lereszelve.
Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 09:45
1/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést csak nem gondolhattad komolyan.
Mert akkor megbukott az oktatási rendszerünk.
2/5 anonim válasza:
Az anyag nem vész el, csak átalakul.
3/5 anonim válasza:
Igen. Azért vizesebb, mert levet enged az alma, de nem párolog el semmi a levegőbe, így a súlya ugyanakkora marad.
4/5 anonim válasza:
Nem egészen. Ha az 1 kg almát lereszeled, akkor lesz egy kilónyi vizes almareszeléked. Ezt viszont így nem használhatod fel sütéshez, mert szétáztatja a tésztát. Tehát ki kell nyomkodnod belőle a vizet, így végül az almareszelék maga kevesebb lesz,mint egy kiló
5/5 Sebastiaan H. válasza:
Dear. It can be possible to make 1.5kg apple from 1kg apple with some experience. In Netherland our workers can make it! It depends on the way of the technique of grating. In our company our boss can make 2.1-2.3kg apple from 1kg. But he have 20 years experience in that. And Jesus can make around 2.3-2.5kg apple from 1kg. I assume that we can upgrade your skills in 3-5 months to be a professional apple developer with a hard work. If You are interested in it, please do not hesitate to contact me. Sincerelly: Sebastiaan H.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!