Hol lehet beef jerky-t venni?
Figyelt kérdés
Több élelmiszerboltot is végigjártam, és nem sikerült rátalálnom sehol. Ha konkrétan olyan boltot tudna írni valaki Budapesten, ahol látott ilyet, és a címét is megmondaná a boltnak, az lenne a legjobb.2018. máj. 2. 20:27
1/5 anonim válasza:
G-roby üzletekben van, tegnap láttam a Margit körútiban (Mechwart liget)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. máj. 2. 20:41
3/5 anonim válasza:
Nyugati aluljáróban lévő SPAR-ban ma 3 fajtát is láttam (natúr, chilis, meg még valami, nem emlékszem)
4/5 anonim válasza:
Prímában is szokott lenni, én konkrétan a Kárpát utcaiba jártam, ott a zacskós levesek és fűszerek mellett volt felakasztva a polc szélére.
De sose vettem, mert egy kis lufi kb. 20 g-os zacskóval 7-800 Ft. :(
5/5 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon drága, de nagyon finom, és még egészséges is.
Viszont ha van aszalógéped, otthon is tudsz magadnak csinálni, úgy sokkal olcsóbbra jön ki, és úgy fűszerezed, ahogy akarod.
Állítólag lehet légkeveréses sütőben is csinálni, akkor aszalógép sem kell, de azt én nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!