Lehet mézet tenni gyümölcssalátára?
Figyelt kérdés
Elrontja? Feljavítja? Semmi különösebb nem történik? Mik a tapasztalatok?2018. ápr. 20. 19:48
1/8 anonim válasza:
hízlal... illetve hasmenést csinál... ha ez nem zavar, akkor hajrá... ha cukorbeteg vagy, akkor szerintem a méz eleve tilos, de ezt úgyis tudod, és gondolom nem vagy az...
2/8 anonim válasza:
Persze, határozottan javítja, ha engem kérdezel (kivéve, ha eleve túl édes, de átlagembernek a gyümölcssaláta nem az).
De persze oly sokféle ember van, sokféle ízléssel...
3/8 anonim válasza:
"illetve hasmenést csinál" Áruld már el, miért???? Mert ekkora hülyeséget ritkán hallottam!
5/8 anonim válasza:
3: engem mindig - bocsánat - megfosat a méz, páromat is, így akkor fogyasztom csak, ha meghüléses betegséget kapok, de akkor mindig nyomom az ágyat egy hétig, és 1,5 méterre van az ágyamtól a toalett...
6/8 anonim válasza:
Ezek szerint te vagy valami túlérzékeny valaki, de ettöl még nem általános dolog.
7/8 anonim válasza:
Gyümölcstől függ. Ha elég édes, akkor felesleges, ha kevésbé akkor javíthat rajta.
És igen, sajnos hiába természetes édesség bizony hízlal. Én bírnám enni kilószám a mézet, annyira szeretem, de kontrollálom. 😊
8/8 anonim válasza:
Hihetetlen, miktől nincs az embereknek hasmenésük, nekem ez új volt.
Hizlalni semmi nem hizlal, csak és kizárólag a kalóriadeficit, bármivel is érjük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!