Főzős kakaóhoz kell só? Mert ugye elvileg minden édesnek jót tesz egy csipet só.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 20:30
2/5 anonim válasza:
Én szoktam beletenni egy leheletnyit,szerintem jobban kijön a kakaó íze.
3/5 anonim válasza:
Én is teszek bele, de még a csokikrémbe, piskótába is.
Így tanultam cukrásztól.
4/5 anonim válasza:
Én sosem teszek bele. Tudom, hogy azt mondják, hogy hasznos, úgyhogy édes dolgokba elég változó, teszek-e, de különbséget még nem tapasztaltam, úgy látszik, az én ízlelőbimbóim másra vannak ráállva (pl. arra, hogy a kakaós dolgokban legyen kávé és a kávéban kakaó, nekem óriásit emel ez. a só semmit, azt csak a karamellben szeretem, de abba több kell, érezhetően s ezt sem szereti mindenki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!