Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ennél egy tökéletes napon?

Mit ennél egy tökéletes napon?

Figyelt kérdés
Én reggelire sparos fokhagymás bagettet frissen facsart narancslével, ebédre egy bacon cheddar wrapet a mayoból (Szeged), vacsira pedig pasta all'arrabbiatat. Napközben lidlös tortillachipset nassolnék sajtszósszal.
2018. ápr. 6. 11:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Mások válasza ráébresztett, hogy valami jó kis belga sör is kéne, a kedvenceim közül. Egy, mert így is túlcukroztam a napot.

Régen friss, nyers vadlazacot is mondtam volna, de az a lelkesedés már megcsappant.

2018. ápr. 6. 13:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Megint én, nem írtam beosztást. Lehet, hogy már délben elkezdenék enni, de inkább 3-kor ennék egy rendes ebédet, mint mindig, a többi ételt pedig az első, második, harmadik vacsorámra osztanám be, tudok én enni éjjel 3-kor is.

Végülis a tökéletes naphoz az is hozzátartozik, hogy mikor eszünk.

Ja, ez hedonista tökéletes nap, egyszeri kivitelben, rendszeresen vagy az egészséget nézve picit módosítani kellene.

2018. ápr. 6. 13:48
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen mindegy, hogy mit, az a lényeg, hogy kivel. 😍
2018. ápr. 6. 14:05
 14/28 Tubarózsa ***** válasza:
86%
Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora: bolognai spagetti :)
2018. ápr. 6. 14:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire hidegtálat, egy kis frissen sütött kenyér/baguette, hozzá pár féle sajt (szinte bármelyik, ha többféle, annál jobb, pl. kockára vágott érlelt cheddar, gouda, füstölt kecskesajt), serrano sonka, jobb féle csípős kolbász, zöldségek (pl. paradicsom, uborka, újhagyma), angol mustár, friss torma, buggyantott tojás. Utána egy jó dupla eszpresszó feketén. Ez amolyan reggeli és ebéd is egyben, nyaraláskor, túrázás előtt mindig nagyon jól szokott esni :) Nap közben maximum kesudiót vagy valami gyümölcsöt rágcsálnék, ha ideális a nap, akkor egész nap túrázom/kirándulok valahol. Aztán amikor ezt mind lemozogtam, estefelé egy jó steak vacsora nagyon jól tud esni (vagy ha külföldön utazom, akkor valami helyi specialitás), utána pedig a laza borozgatás is.
2018. ápr. 6. 14:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: frissen csavart narancslé, olyan helyen ahol megterem😊, mert annak párja nincs + olívaolajos pirítós

Vagy croissant valami finom krémmel töltve + kapucsínó

Ebéd: valami tengeri állat grillezve, frissen reggel a tengerből kifogva + helyben termő friss grillezett zöldségköret + helyi bor

Vagy mindegy milyen PASTA 😍 ezerrel +bor

Vacsora: steak vagy valami tengeri cucc + zöldségek + bor

Napközben tetszőleges bor, aperol spritz, sangria, limoncello és pezsgő fogyasztás

Valamint helyi édességek, gyümölcsök csipegetése

2018. ápr. 6. 15:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli presszó kávé plusz nevelőfaterom extra melegszendvicse, amiben van spenót, tojás, bacon, sajt

Ebéd: Sültkrumpli és bundás garnéla rákok jack daniels szósszal

Vacsora: Fokhagymás, sajt mártásos fekete kagyló friss bagettel és hozzá egy jó hideg búza sör.

2018. ápr. 6. 15:02
 18/28 anonim válasza:
78%

Reggeli: Lipóti pékségből meggyes pite vagy pogácsák.

Ebéd: rántott hús fűszeres krumplival(ahw,mennyire imádom :D)

Uzsonna: Mekis sajtburger hasábbal meg colával.

Vacsora: eper,barack,szilva (na lehetne már nyár,mert akkor szoktam baromi sok gyümölcsöt enni :D)

Nasi: Lays vagy Chio-s(sajtburgeres,sajtos,gyrosos) chips.

Hát igen egy tökéletes napon ennék ennyit :D

2018. ápr. 6. 16:16
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont jókor kérdezed, mert nem ehetek szinte semmit, kamillatea, keksz. :)

Viszont:

Reggeli: sajtburger legalább kettő (imádom).

Ebéd: sült pulykacomb párolt lilakáposztával, krumplipürével.

Vacsora: Riomare tonhal friss kenyérrel.

Na, híztam két kilót. :)

2018. ápr. 6. 16:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: házi Nutellás Kalács kesutejjel

Tízórai: lencsecsipsz

Ebéd: paprikás krumpli friss kenyérrel

Uzsi: fagylalt (sztracsatella és csokiöntet)

Vacsi: pizza

(mindezt vegánul persze)

2018. ápr. 6. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!