Mit ennél egy tökéletes napon?
Mások válasza ráébresztett, hogy valami jó kis belga sör is kéne, a kedvenceim közül. Egy, mert így is túlcukroztam a napot.
Régen friss, nyers vadlazacot is mondtam volna, de az a lelkesedés már megcsappant.
Megint én, nem írtam beosztást. Lehet, hogy már délben elkezdenék enni, de inkább 3-kor ennék egy rendes ebédet, mint mindig, a többi ételt pedig az első, második, harmadik vacsorámra osztanám be, tudok én enni éjjel 3-kor is.
Végülis a tökéletes naphoz az is hozzátartozik, hogy mikor eszünk.
Ja, ez hedonista tökéletes nap, egyszeri kivitelben, rendszeresen vagy az egészséget nézve picit módosítani kellene.
Reggeli: frissen csavart narancslé, olyan helyen ahol megterem😊, mert annak párja nincs + olívaolajos pirítós
Vagy croissant valami finom krémmel töltve + kapucsínó
Ebéd: valami tengeri állat grillezve, frissen reggel a tengerből kifogva + helyben termő friss grillezett zöldségköret + helyi bor
Vagy mindegy milyen PASTA 😍 ezerrel +bor
Vacsora: steak vagy valami tengeri cucc + zöldségek + bor
Napközben tetszőleges bor, aperol spritz, sangria, limoncello és pezsgő fogyasztás
Valamint helyi édességek, gyümölcsök csipegetése
Reggeli presszó kávé plusz nevelőfaterom extra melegszendvicse, amiben van spenót, tojás, bacon, sajt
Ebéd: Sültkrumpli és bundás garnéla rákok jack daniels szósszal
Vacsora: Fokhagymás, sajt mártásos fekete kagyló friss bagettel és hozzá egy jó hideg búza sör.
Reggeli: Lipóti pékségből meggyes pite vagy pogácsák.
Ebéd: rántott hús fűszeres krumplival(ahw,mennyire imádom :D)
Uzsonna: Mekis sajtburger hasábbal meg colával.
Vacsora: eper,barack,szilva (na lehetne már nyár,mert akkor szoktam baromi sok gyümölcsöt enni :D)
Nasi: Lays vagy Chio-s(sajtburgeres,sajtos,gyrosos) chips.
Hát igen egy tökéletes napon ennék ennyit :D
Pont jókor kérdezed, mert nem ehetek szinte semmit, kamillatea, keksz. :)
Viszont:
Reggeli: sajtburger legalább kettő (imádom).
Ebéd: sült pulykacomb párolt lilakáposztával, krumplipürével.
Vacsora: Riomare tonhal friss kenyérrel.
Na, híztam két kilót. :)
Reggeli: házi Nutellás Kalács kesutejjel
Tízórai: lencsecsipsz
Ebéd: paprikás krumpli friss kenyérrel
Uzsi: fagylalt (sztracsatella és csokiöntet)
Vacsi: pizza
(mindezt vegánul persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!