Lehet valami bajom? 14/l
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon válogatós vagyok a gyroson és a kínain kívül szinte semmit nem eszek meg és legtöbbször fáradt vagyok és megiszok egy energiaitalt a szemeim bevannak esve.Hogyan lehetnék nem vàlogatós?2018. ápr. 1. 10:07
2/8 anonim válasza:
Először is, hogy lettél válogatós? Szerintem ez csak egy döntés részedről, valójában nem vagy válogatós. Elvégre nem hiszem, hogy édesanyád gyroson, és kínain nevelt fel ezidáig. Tehát korábban ettél valami mást is, és nyilván szeretted is.
3/8 anonim válasza:
Ha kínait eszel, akkor valójában "mindent" megeszel. pl. miau-miau cilkét :)
4/8 anonim válasza:
1.5 milliárd ember is csak kínai kajákat eszik, néhány millió energia italt is iszik napi rendszerességgel, még sincs bajuk, hanem elárasztják a világot.
5/8 A kérdező kommentje:
Ugy lettem valogatos hogy fogyokuraztam
2018. ápr. 1. 11:24
6/8 anonim válasza:
Tehát szimplán csak hülye vagy.
Arra sajnos nincs orvosság.
7/8 anonim válasza:
Gyrossal es kinai kajaval fogyukoraztal? Anyam is szokott neha fogyozni, de o olyankor salatat ragcsal.
8/8 anonim válasza:
Ha csak gyroson és kínain fogsz élni akkor lesz majd igazán bajod. Én ha éhes vagyok egy zsíros kenyér is nagyon guszta tud lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!