BioTech Iso Whey Zero fehérjéből nektek melyik íz jön be a legjobban?
Nehéz ebben tanácsot adni, mert az ízlése mindenkinek más. Én úgy vettem ananász-mangót, hogy sokat dicsérték, hát pocsék volt, de tényleg.
VISZONT az epres nekem nagyon ízlik. Emellett a csoki-toffee, kókusz, mogyoró, és bármilyen meglepő, az almáspite jött még be nagyon.
2 csomaggal szoktam egyszerre venni, egy vaníliás mindig van, mert az túróba, süteménynek stb. nagyon jó, illetve egy kanál kakaó vagy kis fahéj hozzáadásával + 2 íz van belőle.
Emellett veszek egy másikat, amit havonta váltogatok.
Én azt javaslom, hogy menj be a boltba, és lehet egyadagos kiszerelést venni szinte minden ízből. Így meg tudod kóstolni, és ha nem ízlik, nem kell hetekig fogcsikorgatva innod, ami nem ízlik.
Köszi szépen :)
Ma járt le az akció (- 1000Ft) Cookies&Cream-et vettem erre már régóta kíváncsi voltam a vaníliát sütike nagyon szerettem de már nagyon meguntam ettől függetlenül fogom használni csak most egy kicsit váltok. Ki fogom próbálni az egy adagosat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!