Vörös cheddar sajt alkalmas rántott sajtnak? Másabb íze volna mint egy "átlagosnak"?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 08:48
1/4 anonim válasza:
Persze, alkalmas. Az átlag rántott sajt olcsó trappistából készül, annál jobb, gazdagabb is lesz cheddarból. Csak figyelj rá hogy rendesen(lehetőleg duplán) panírozd be.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ahhoz túl kemény. Főleg, ha igazi cheddart veszel.
3/4 anonim válasza:
A cheddar sajt nagyon könnyen olvad és folyóssá válik. Szerintem akár háromszor is be kell paníroznod és még akkor is lehet, hogy kifolyik. Szerintem nem alkalmas rántani, ha mindenképp jobb minőségűt akarsz akkor esetleg camambert vagy gouda sajt jó lehet.
Plusz hidegen tényleg kemény, szóval ha már mégis sikerül kirántani akkor is csak frissen lesz finom.
4/4 anonim válasza:
Igen, alkalmas. Sokkal másabb íze van mint egy "átlagosnak". Azért a Cheddar sajt egy különleges, nem "átlagos" sajt. :)
A Paneer Burgerezőben is rántott sajttal készülnek a szendvicsek, mindenfélével.
Az egyik szendvicsükben Cheddar sajt van, és valami isteni nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!