Létezik emberi fogyasztásra alkalmas valamilyen rovar pete?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy lehet otthon (Nyilván szorgos odafigyeléssel) rovarokat tenyészteni, de azt madaraknak írta, arról nem írt hogy embereknek lehet-e fogyasztani. Létezik olyan rovar, aminek a petéje ehető? És esetleg lehet tenyészteni is?2018. febr. 1. 16:31
1/2 anonim válasza:
Ha Bear Gryllst kérdezed, mind olyan, amíg él. Én még nem próbáltam végig az étlapot.
2/2 anonim válasza:
A termesz petéje 100%, hogy ehető.
De azok nagyon bonyolult rendszerben élnek, nem tudom, lehet e őket tenyészteni.
De amúgy tippre azt mondanám, hogy biztos rengeteg féle rovar pete ehető! Azokban még semmi nincs , amitől ne lehetne ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!