Módosak! Ti miket esztek átlagos hétköznapokon? Hogy képzeljük el nálatok az ebédet, vacsit. Stb?
Kérem az válaszoljon aki tehetősnek érzi magát!
F/27
EGész döbbenetes hogy jó páran úgy gondolják módosak mert viszonylag egészséges ételekre van pénzük és nem krumplis tésztán élnek...
Tényleg döbbenet.
Utolsó : húst egyébként se egészséges mindennap fogyasztani.
De én kifejezetten a módosaktól kérdezem.
Nem arra vagyok kíváncsi hogy a kőműves meg a buszsofőr miket eszik.
Érted? Módosak! Vagy ha úgy tetszik gazdagok.
Érdekel hogy akiknek erős anyagi potencináljuk van, hogyen jelentkezik ez az étrendjükben, ennyi.
Tehát veszel sonkát és azt mondod ti gazdagok vagytok? Valami nyomortelepen nőttél fel gyerekkorodban hogy ezt gazdagságnak érzed?
Biztos hogy nem áll rendelkezésre nagyon sok pénz, mert akkor kipróbálnám mindenféle egzotikus ételt.
Viszont nem lépsz ki a komfortzónádból...
Nem tudom, mennyire vagyok módos, de ha még módosabb lennék, akkor is ülnék a laptopom előtt, enném az ugyanazt, ugyanannyit bírnék enni belőle, mert nem lenne nagyobb a gyomrom, csak közben lenne még 18 szoba tőlem keletre...
Nehogy azt hidd, a tehetősség úgy működik, hogy felvehetsz húsz kiló aranyláncot a nyakadba, azt kiállsz vele a főtérre mutogatni magad. Azt lumpenségnek hívják.
"A gyárigazgatónk havi 2-3 millás fizetés mellett az üzemi konyhán eszik, ugyanazt, amit mi.
"
EZ rendben van, de otthon a hűtőjében 100 % hogy nem olyan dolgok vannak mint mondjuk neked.
"Nehogy azt hidd, a tehetősség úgy működik, hogy felvehetsz húsz kiló aranyláncot a nyakadba, a"
Én nem hiszem ezt. Viszont ismered azt a mondést hogy a vagyon kötelez?
Tudni kell élni gazdagon IS.
Erre vagyok én kíváncsi, egy kis szeletére,hogy milyen falatok lógnak ki a hűtőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!