Napi bő egy liter energiaital. Szerinted?
Hétfőn lesz a szóbeli érettségi, éjjel-nappal tanulok, több, mint napi 16 órát, a nagy részét éjszaka, mert nappal nehezebben megy. Vedelem az energiaitalt, 2 nagy doboz Adrenalin, néha 2 és fél, de egész napra elosztva, plusz 1-2 tejeskávé. 3 napja tart ez, és még 3 napig fog, de kezdem furcsán érezni magam, most mintha hányingerem lenne(bár lehet azért, mert régen ettem, meg szédülök.
Mégis mit kéne csinálnom, hogy bírjam? Jöhet a leszidás is:)
én kizárólag energiaitalt iszom. szóval napi 2-3 litert.
lehet bírni, majd csak később, évek múltával fog kijönni a hatása (szívmegnagyobbodás..)
szóval ha bevállalod, (ahogy én is), akkor idd csak.
és sok sikert az érettségihez!
Nem, nem jött le, hogy kitűnő szeretnél lenni. SAzt ugyanis renszerint 4 évvel korábban kezdi el az ember, nem a hajrában...
Nézd, én kitűnő voltam végig, és szereztem két diplomát, az egyik vörös. Szóval azt hiszem, elmondhatom, hogy tudom: hogyan kell tanulni. Te meg nem tudod, ez is tiszta sor. De nagyon jó tanácsokat kaptál. Szerintem fogadd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!