Bableves lesz az ebéd de este randim lesz, ha nem eszem ki a babot akkor is lesznek szélgörcsök?
Figyelt kérdés
nagyon kellemetlen lenne ha egész este görcsölnék mert nem merem kiengedni.2018. márc. 23. 09:57
1/7 anonim válasza:
Főzés közben az első vizet le kell önteni a babról, és/vagy beáztatni, átmosni előtte. Ezekkel csökkenthető a gázosítás mértéke.
2/7 anonim válasza:
A babnak a leve is puffaszt, ezért (is) kell egy éjszakára beáztatni.
Inkább ne egyél bablevest, mert az, ha recept szerint van elkészítve még fokhagymás is, az meg nem egy "randiszag"
3/7 anonim válasza:
Szerintem ma hagyd ki a levest.
4/7 anonim válasza:
Első randin - Virág,Bon-bon,kedvesség.
1 év múlva - Drágám hallottad mekkorát fingottam? :D
5/7 anonim válasza:
Látom, mindenáron emlékezetessé akarod tenni a randit.:))
6/7 anonim válasza:
Talán biztosabb lenne kihagynod. Én simán ennék bablevest, aggódnom nem kell görcsök miatt, én nem tudom nem kiengedni, ami ki akar jönni (nem is tudtam, hogy ez így működik, hogy akkor görcs van, brrr, ennyire mazochista sose lennék), de nem is vagyok szeles fajta. De aki az, annál egyértelmű, hogy ne szenvedve, görcsölve randizzon, annyira nem lehet finom az a bab, hogy azt is megérje.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat, inkább nem ettem bablevest
2018. márc. 23. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!