Van olyan étrend, amelyik lassan de biztosan visszafordítja az érelmeszesedést?
Figyelt kérdés
És emellett jót tesz az agynak is?2018. márc. 22. 19:36
1/8 anonim válasza:
Nem ismerek olyan étrendet, esetleg készítményt, vagy teát. De ha a YT-be beírod, sok infót kapsz.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Röviden, az érelmeszesedést nem lehet visszafordítani.
Ha pl 20 éves korodban is 6-os volt a koleszterined akkor az erek falai zabálták fel a koleszterint, és aztán elmeszesednek.
Az ereket kéne lecserélni sajnos.
Amit tehetsz egészségesen táplálkozol és innentől kevesebb fog lerakódni, de szinte elhanyagolható a táplálkozás. Alig 30%-ban befolyásolja, mert genetikai hajlam. Azon csak a gyógyszer segít és Aspirin, hogy csökkentsd a szívroham kockázatát.
Persze az egészséges táplálkozás és sport is fontos, de sajnos nincs akkora hatása, mint eredetileg gondoltuk.
4/8 anonim válasza:
Igen, van.Először is szükséges lenne az otthoni TESZTet megcsinalni(20eft kb a kontrol teszttel együtt) közben elinditani egy Balansz kúrát, ami kb 30 eft/ho. A Svéd cég, ahol dolgozom, a 6-8 hónapos kúra utan garanciát ad, hogy az azt kovető idoben nem keszel rakod, sztrokos, sziv és érrendszeri stb beteg. Ha érdekel, irj evamarta53@gmail.com
5/8 anonim válasza:
Igen, van. Először is szükséges lenne az otthoni TESZTet megcsinalni(20eft kb a kontrol teszttel együtt) közben elinditani egy Balansz kúrát, ami kb 30 eft/ho. A Svéd cég, ahol dolgozom, a 6-8 hónapos kúra utan garanciát ad, hogy az azt kovető idoben nem leszel rakos, sztrokos, sziv és érrendszeri stb beteg. Ha érdekel, irj evamarta53@gmail.com
6/8 anonim válasza:
#5 Na takarodj. Jelentettem a moderátoroknak a csaló hazug hirdetésedet.
7/8 anonim válasza:
"Az ereket kéne lecserélni sajnos."
Vagy: helyre hozni.
Ami sokkal egyszerűbb.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Még annyit: szedtem a gyógyszert, szedtem az Aszpirint.
Tudom, mennyit érnek hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!