Milyen olyan más étrend-kiegészítő van még, mint a Béres csepp? Tehát ilyen ásványi anyagos, vitaminos csepp.
Értem, csak csepp, de miért? Most a hatóanyagtartalom számít, vagy a kiszerelés?
A Béres csepp Extrában hol van jód? [link]
Az általam ajánlottban az alábbi ásványi anyagok vannak (a vitaminok mellett):
14 mg vas
15 mg cink
2,5 mg mangán
50 μg szelén
50 μg króm
150 μg jód
és 10⁹ db tejsavbaktérium (probiotikum)
Kedves #5, nem erőltetek én semmit, csak szerettem volna megérteni, de ha egyszer ez tilos, akkor én sem követelhetem tovább a magyarázatot.
Amit a felszívódásról, hatóanyagtartalomról írtál, az nagyon érdekes, sajnos én nem értek ehhez, pusztán próbálgatással jutottunk el ehhez a termékhez, amikor a gyerek kezdte az ovit, és ezzel egyidejűleg a soha véget nem érő légúti fertőzéseket. Sok (olcsóbb) "ásványi anyagos, vitaminos" dolgot kipróbáltunk előtte, a Bérest is, de ez volt az első, aminek érezhető hatása volt.
Neked van esetleg javaslatod olyanra, amivel ugyanezeket az összetevőket értelmesebb koncentrációban be lehet juttatni? A probiotikumot is. Tényleg annyira reménytelenül kevés a kétmilliárd helyett az egymilliárd? (Nálunk, az elektronikában az csak 3 decibel! 😊) Én eddig azzal hitegettem magam, hogy ez okozta a szer általunk tapasztalt eredményességét (márhogy a többiekhez viszonyítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!