Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lenne ha meginnék egy...

Mi lenne ha meginnék egy liter jagert?

Figyelt kérdés
De így egyszerre.
2018. márc. 12. 21:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem innék meg egyszerre ennyit,ostoba ennyire nem vagyok,csak kicsáncsi voltam.
2018. márc. 12. 23:28
 12/15 Fingkirály ***** válasza:
100%

Egyébként a jéger annyira nem kemény pia, egy félliteres üvegben összesen 1,7 deciliter alkohol van. Nem tudom, hány kiló vagy, de ennyitől még bőven nem halsz meg, de az öt perccel későbbi garantált filmszakadás és rettenetsz*r másnap garantált.

De még ennél is nagyobb a valószínűsége, hogy - a szervezet nem hülye, ha nem vagy idült alkoholista (de amúgy egy émelyítő gejl pia...), akkor kb a felénél beindul az automatikus gyomorpánik, és szépen kidobod a taccsot.

2018. márc. 13. 00:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves is vagy? 16? Abban a korban van ezen a szintem a gyerek. Igyad, ha annyi eszed van. Előtte szólj a szülőknek, hogy gyűjtsenek virágra.
2018. márc. 13. 06:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Látom az értelmiségiek közé tartozol és el mentél emellett a komment mellett "Semmiképpen nem innék meg egyszerre ennyit,ostoba ennyire nem vagyok,csak kicsáncsi voltam.

"

2018. márc. 13. 13:24
 15/15 anonim válasza:

Nem tudom de

1 Liter Vodka in 15 seconds: [link]

2018. júl. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!