Mi történne velem, ha 1 nap alatt elosztva meginnék 10 liter vizet?
Figyelt kérdés
1 kúrának godoltam, nagyon be vannak belém állva a dolgok, már 4 napja semmikakálás nem volt. Bevennék mellé 1, talán 2 szűztea forte kapszulát is. Nagyon súlyos a helyzet, már enni sem bírok.2017. szept. 3. 09:52
1/10 anonim válasza:
Ne csinald. Nem tenne jot a szervezetednek, foleg ha nem is mozogsz melle. Vannak mas modszerek. Tudon ajanlani a fekete teat.
2/10 A kérdező kommentje:
és ha elmennék futni ?
2017. szept. 3. 11:35
4/10 anonim válasza:
Az sem eleg.
Mivel ezzel a vesedet, majadat nagyon megterheled.
De akkor legalabb kiizzadnal valamennyit.
5/10 anonim válasza:
Igyál vizet, de maximum 3 litert. Kezdj többet mozogni, rostosabban étkezni, de előtte vegyél be egy hashajtót, ez elintézi.
6/10 anonim válasza:
Meghalnál, a beszáradt szart pedig nem mosod ki vele.
Beöntés, kúp.
7/10 anonim válasza:
Már 5 liternél sem hiszem, h. jól éreznéd magad.
'Felhígítja' a véred, kimossa a nyomelemeket, ásványi anyagokat. Nagyon nem ajánlom.
Akkor már inkább 1 nap gyümölcs (barack, szőlő, körte, dinnye, szilva v. paradicsom)
8/10 anonim válasza:
Ha 1-1alkalommal sokat iszol, semmi nem történne... sokat fogsz vizelni... meg esetleg a kelleténél hígabbat fosol...
Én pl kőműves vagyok, 90kg nyáron a napon nem ritka, hogy lecsúszik 8-10liter is...
9/10 anonim válasza:
Nem fogyatékos a szervezetünk... a bél csak annyi vízet képes felvenni, amire szülség van, ha sokkal többet iszol, azt kifosod.
10/10 anonim válasza:
Megjegyzem, ez általában nem a fájdal9mmentes, hanem a brutális görcsökkel járó fosás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!