Mikor tudom, hogy elkészült a kocsonya már 6 órája főzöm?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 11:57
1/4 anonim válasza:
Cseppents ki hideg tányérra egy kicsit a levéből, ha megdermed, már jó.
2/4 anonim válasza:
Kocsonya lekvárrol még nem is hallottam.
Minden husféle megpuhult (De nem fött szét!!) A lé hideg felületre csöppentve sürüsödik (ha nem is dermed azonnal).
3/4 anonim válasza:
Amikor a köröm már vajpuha és kicsontozható. (Vegyél ki egy darabot)
Ekkor már a levét nem kell külön zsűrizni, ha elég hús van benne, az össze fog állni.
4/4 anonim válasza:
Szúrd bele a villát a húsba-körömbe, ha teljesen puha, nem kell tovább főzni. 6 óra bőven elég.
Pont tegnap csináltam én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!