Ez igy nagy baj?
Figyelt kérdés
Naponta csak 2x esszem.
Kb 2-3 kor =500-700 kcal
És kb 6-7 kor=kb 300-500 kcal.
2018. jan. 30. 20:16
1/7 anonim válasza:
Ha max 5-6 éves vagy és 30 kg, akkor jó, eyébkémt kevés
2/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok !
De nem fogyok! , emellett nem nasolok max gyümölcsöt és Vizet iszom!😅
2018. jan. 30. 20:28
3/7 anonim válasza:
Igen. Nem szabad mindig kcalt enni.
4/7 anonim válasza:
Hacsak nem vagy aberráltal kis kalóriaigényű alapból (pl. genetikailag törpenövésű), baj, mert ez koplalás.
A napi 2 evés teljesen rendben van, ha jól érzi magát vele az ember, bár 15 évesen nem vagyok benne maradéktalanul biztos...
5/7 anonim válasza:
Igen, baj!
A napi 2x-i étkezéssel arra "biztattad" a szervezetedet, hogy jobban tartalékoljon. Lelassítottad az anyagcserédet, ezért nem fogysz.
Próbálj meg naponta 4x-5x enni (keveset) és egy idő múlva fogyni fogsz, különösen, ha mozogsz is hozzá.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem baj.
Neked, ha szeretnél az életben többet elérni az ágyban fekvésnél, akkor még lehet baj.
7/7 anonim válasza:
Azért jó lenne leírni azokat a gyümölcsöket is. Mert 3 narancs meg 3 banán sem nulla kalóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!