Hol egyek az egyetemen?
Menza egy tőlem távoli épületben van csak (de a saját kajámat enném és egyedül...), kint csak padok vannak asztal nélkül, senkit nem szoktam enni látni sehol.
Nem szeretnék begubózni a kocsiba enni minden nap, de jelenleg nincs jobb ötletem :(
Aki kolis oda megy, aki itt lakik, hát az fogalmam sincs hova...haza? Nekem se időm, se kedvem hazamenni ebédelni minden nap, aztán vissza.
Csak van egy-két csoporttársad, akikkel beszélsz. Mondjuk, aki éppen melletted ül órán.
Nálunk az előtérben, folyosókon voltak "közösségi terek" asztalokkal, székekkel. Ott ettünk. Vagy volt a közelben, bár másik épületben egy büfé, kajálda. Vagy menüzni jártunk a közeli éttermekbe. Vagy kimentünk a közeli piacra lángosozni :)
Szerintem semmi ciki nincs abban, ha csak úgy leülsz valahova enni. Nem tudom, te hova jársz, de nálunk ez teljesen normális dolog. Az emberek ülnek az egyetemen a folyosón, a közösségi térben, az udvaron, eszik a szendvicsüket, a főtt kajájukat, a gyrost stb...
Gondolatkísérlet: te mit gondolnál arról, ha látnál valakit kajálni az egyik általad említett padon? Semmit, ugye? Ez egy teljesen hétköznapi dolog, lehet, hogy fel se tűnne, hogy kajál, csak elmennél mellette. Akkor meg mitől félsz? Hogy kinéznek emiatt? Ez az egyetem, ember, nem az ovi!
Váltogasd a helyeket. Ha épp olyanod van, ülj autóba, vagy 1-1 alkalommal sétálj be a menzára, esetleg ülj ki nyugodtan a padokra, keress a közelben egy jó kifőzdét, pizzériát, gyorsbüfét... Meg szedj össze pár barátot/barátnőt, és menjetek közösen ide-oda, esetleg rendeljetek egy pizzát, stb.
Enni bárhol lehet, senkinek semmi köze hozzá. Én például a volt munkahelyemen kimentem a recepcióra, leültem a lépcsőre, és ott ettem, ha épp nem akartam felmászni az emeletre, és átbaktatni az épület másik felébe. Volt aki furának tartotta, de tenni kell rá magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!