A Lidlis Kania ketchup régen is ilyen híg volt?
Figyelt kérdés
Pár éve nem ettem ketchupot (csak házit), most vettem ilyet és úgy folyik ki a flakonból, mint a húgy. Régebben nem volt kicsit sűrűbb?2018. jan. 9. 23:47
1/5 anonim válasza:
Rázd össze, sok boltinak ez az átka, ha sokáig áll a polcon a leve felülre kerül a sűrűje meg alul marad.
2/5 anonim válasza:
A házihoz képest mondjuk biztos, hogy elég fos.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindkét válasz korrekt.
Nem ráztam fel eléggé.
Alapos rázás után már sűrűbb, de még mindig nem olyan, mint amit én csinálok...
2018. jan. 10. 11:54
4/5 anonim válasza:
Mar mindegyik fajtanak romlott a minosege sajnos 😣
5/5 anonim válasza:
A fogyasztói igények alakítják ki ezeket, ill. az alapanyagok minősége, vmint h mennyi pénzt akarnak rászánni. Ezt a terméket konkrétan nem mi gyártjuk, pl. mint a majonézt meg a mustárt (régen Mikado, mostmár az is Kania néven fog futni a boltban). De a ketchupban alapból sűrített paradicsom van, víz, fűszerek, ecet (vmelyik fajtában van tartszer) és vmilyen sűrítőanyag pl. keményítő. Ennek a fajtájától nagyon függ, h milyen folyós vmi. Ebből semmi sem szemét, mind természetes anyag nem mellesleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!