Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány db konyak meggyes bonbont...

Hány db konyak meggyes bonbontól lehet berúgni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Lehetetlen a csokoládé mennyisége miatt. Nem tudsz annyit megenni.
2018. jan. 9. 14:20
 2/8 anonim válasza:
64%
Ha análisan viszed be, akkor elég kettő-három is.
2018. jan. 9. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon kicsi az alkoltartalma, én már ettem megy egész dobozzal is, és semmi hatása nem volt.
2018. jan. 9. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudsz annyi dobozzal megenni, amitől be is rúgsz. Persze nem mindegy, hogy 8 éves vagy-e, vagy 38. :)
2018. jan. 9. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Én egyszer rumos kókuszosgolyótól berúgtam volt otthon 1 kg ami kívűl csoki belül kókusz és tömény rum , és beszélgetés közbe a fél zacskót megettem még tiniként, hirtelen éreztem hogy szédülök és jó kedvem van, de voltam kb 50 kg.

Most egy 80 kg-s férfi pl ezt se érezte volna meg.

2018. jan. 9. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Képtelenség annyit megenni, hogy az alkohol olyan szinten hasson, hogy berúgjál tőle. Előbb jönne a csömör, és a hányinger.
2018. jan. 9. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Próba cseresznye (vagyis meggy)... Szerintem, 1-2 doboz után a rengeteg csoki miatt előbb fogod kidobni a taccsot, mint hogy berúgj... :)
2018. jan. 9. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy annyit meg tudsz belőle enni, alapból ezekben mililiterekbe lehet számolni, talán egy doboznyiban van egy felesnyi összesen.

Az anális dolog meg netto hülyeség, kísérleteztek is vele, még rosszabbul szívódik fel, szóval urban legend.

2018. jan. 10. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!