Tippeket kérnék bodzaszörp készítéshez, van egy kis gondom!?
Figyelt kérdés
E szerint a recept szerint csínáltam, nem lett olyan rossz íze, de ilyen kesernyés utóíze van!
Mitől lehet?
2010. jún. 4. 17:41
1/7 anonim válasza:
Én a virágokat le szoktam szedni a száráról, és nem hagyom ilyen sokáig a lében, szerintem emiatt lett keserű!
2/7 A kérdező kommentje:
A száráról énis leszedtem, kb. hány napig hagyjam állni?
2010. jún. 4. 17:52
3/7 anonim válasza:
Igen, mi csak egy éjszaka áztatjuk, max. 2. És semmi forralás meg ilyesmi, csak miután leszűrtük a virágok vizét, bele a cukrot, citromkövet, sokáig keverni, hogy feloldódjanak, és kész!
4/7 A kérdező kommentje:
De ez jó sűrű, muszáj melegíteni, hogy feloldódjon...mondjuk nem az a baja...
akkor kevesebb idejig hagyom állni...
2010. jún. 4. 17:56
5/7 anonim válasza:
a citrom héjától szokott keserű utóíze lenni, mert az egy vegykezelt héj, le kellett volna előtte vágni.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor a citromot héj nélkül rakjam bele?
2010. jún. 4. 18:21
7/7 anonim válasza:
A citrom héját ne rakd bele, mert mérgező anyagokkal kezelik, rá is van írva. Vagy vegyél erre a célra bio citromot, pl. van a Sparban, és nem is olyan veszettül drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!