Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kerti partira mit vigyek?

Kerti partira mit vigyek?

Figyelt kérdés
Mit illik, mit szoktak vinni, és ha nálad van kerti főzőcske, te minek örülsz,ha mit visz a vendég?
2010. jún. 3. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Természetesen italt és valami süteményt, vagy salátát. Bár a salátát meg szokták beszélni.
2010. jún. 3. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor én szoktam ilyet csinálni, mindig örülök ha a lányok hoznak valami sütit, amit ők csináltak mondjuk, és el is szokott fogyni kaja előtt, közben, után... A férfiak pedig általában a kajához illő finom bort szoktak hozni, esetleg vmi más innivalót

2010. jún. 3. 09:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Milyen italt, töményet, konyakot vagy likőr félét? Nem értek az alkoholos italokhoz egyáltalán.
2010. jún. 3. 09:46
 4/9 A kérdező kommentje:
mondjuk félédes vörös bort?
2010. jún. 3. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megegyeztetek korábban, hogy a kaját csakis a házigazda állja, akkor a legideálisabb egy üveg jó vörösbor.
2010. jún. 3. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Szinte bármit vihetsz szerintem..likőrök azok annyira nem illenek a kerti sütéshez főzéshez,de fehér és vörösborok,valamint tömény italok közül bármelyik jó,nicns erre szabály.Amit szerettek:)
2010. jún. 3. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk meg szoktuk beszélni, hogy ki mit fog hozni. Értve piára, sütire, kajára (alapanyag). Esetleg ha csak a házigazda főz, vagy hozza a piát, akkor azt, hogy ki mennyivel szálljon be.

Az emberek többsége sörös, abból soha nem elég. Egy karton (24 db) kijön kb. 3-5 ezer forintból, márkától függően.

Ha Budapesten jársz, érdemes elmenni a Mister sörfőzdébe, ott olcsón adják a frissen csapolt sört (8 napig őrzi meg a minőségét). Az Auchan-ban pedig van a Bürger nevezetű sör, ez is elég jó árban van.

Ha sok a csaj, vagy aki vezet, akkor fogy az üdítő és az alkoholmentes sör is.

Borból olyan érdemes venni, aminek üvegje többe kerül a 450-500 forintnál, mert alatta elég gagyik vannak.

Vagy vehetsz egy üveg Bacardit (fehér rum, 1 liter kb. 4.000.-Ft), kólával, jéggel és lime-karikával nagyon jó íze van. A Lidl, Tesco, Auchan-ban van olcsóbb fehér rum is különböző neveken, ezeknek kb. 1600 Ft / 0,7 dl.

2010. jún. 3. 11:05
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Ha én csinálok bulit akkor háziborral és pálinkával kinálom a többieket. És veszek sört is a sörösöknek.

Ha én megyek buliba általában bort viszek és valami rágcsálnivalót.

A kajához meg összedobjuk a pénzt.

A lényeg az, hogy soha ne menjél üres kézzel.

2010. jún. 3. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi jövő7 szombaton fogunk garden partyzni, úgy csináljuk, hogy mi álljuk a kaját,bográcsozni fogunk sütök kenyeret, sütit, lesz a kaja előttre nasi. Megegyeztünk a meghívottakkal, hogy olyan és annyi italt hozzanak magukkal, amit inni akarnak, mert azt már nem álljuk. Kérdezd meg szerintem a házigazdát, hogy ő hogyan szeretné, mit vigyenek a meghívottak.
2010. jún. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!