Mit csináltok, ha a munkahelyeteknél nincs normális bolt, pékség?
Én általában szendvicsezek pénzügyi és egészségi okokból, de nincs egy normális pékség, bolt nálunk.
Ott se nagyon, ahol lakom...
Vegyél több olyan pékárut, amiböl szendvicset szoktál készíteni és fagyaszd le.
Este kiveszel egyet a fagyasztóból és másnap ott van felhasználásra várva.
Ha netán elfelejted kivenni, kb 5 perc kell a konyhában ahhoz, hogy fel lehessen vágni és elkészíteni. Az, hogy még félfagyos, nem gond, a szendvicsed tovább marad friss.
Sok éve így csinálom, persze csak akkor használom a fagyaszottat, ha nem tudtam venni - ez a vésztartalék ilyen esetekre. De ha neked kényelmesebb, akkor hetente egyszer vedd meg a heti mennyiséget és akkortól semmi gondod vele egész héten.
Egyébként én is a fagyasztóban tartom a kenyeret, pékárut.
1. Minden reggel friss. :P
2. Nem romlik rám, ha napok alatt, lassan eszem, pl nem tudok időben kikelni az ágyból, se otthon reggelizni, se szendvicset készíteni.
Mondjuk a lakhelyemen egy pékáru mintaboltban lehet elsőosztályú kenyeret venni, mindenhol máshol nem olyan jó. Bár már megszoktam, egy átlagos, teljes kiőrlésű sehol se lehet olyan rossz. :P
Ja, a pékáru mintabolt hajnaltól délelőttig van nyitva, tehát munkába indulás előtt kellene lemenni. Ez a baj vele. :D
Ja, mert a szendvics marha egészséges. :D
Salátát egyél inkább idényzöldségekből, meg hozzá öntettel, sajtokkal.
"Mint írtam, szendvicsezni szoktam, ebből az következik, veszek."
Nem. A szendvicsezés a legtöbb ember fejében azt jelenti, hogy otthon csinálunk magunknak szendvicset reggel vagy előző este és azt esszük utána.
Én ezt nem értem. A szendvics minden csak nem egészséges, péksütikkel jóllakni meg véletlenül sem pénztárcakímélő.
Csomagolj el egyszerű ételeket pl. zabkása, köleskása, amaránt kása előző nap elkészíthető; olajos magvakkal, gyümölcsökkel. Saláták, wrapek, kuszkuszos-bulguros dolgok mind fillérekbe kerülnek leszámolva (egy kiló egy fél örökkévalóságig elég, mert 3-4-szeres vizet felvesz főzésnél),stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!