Szerintetek ez a hus veres vagy sem?
Rendeltem egy Deluxe salatat es ez fogadott. Dobtam ki az egeszet utana mert teljesen elment az etvagyam. Irtam egy levelet, mert szerintem egy 3000Ftos salatanal elfogadhatatlan hogy nem sutik kelloen at a hust....
Ti is veresnek latjatok nem?
21/L
Nem gusztusos, az biztos, de valóban igazuk van azoknak, akik a vérérről írtak.Ennek ellenére ez nem mindenkit nyugtat meg. ha nem kívánatos valami, akármilyen jó is, "köszönjük, nem kérjük".
A kártalanítás teljesen korrekt és el is várható a szállítótól.
Nem, ez nem véres. Volt benne egy ér, ami előfordul, lévén, hogy élőlényből volt, és az megszínezi... Nyilván gusztustalan annak az embernek, aki szerint a celofánban nő a hús, de amúgy tök normális.
Engem inkább megdöbbent, hogy egy cég annyira lemegy kutyába, hogy ilyen hülyeségért kártalanít. Na jó, megértem, a városi marha közönséget valahogy meg kell tartani, gyorsan egy kis permetszeres cézárral betömik a kényes száját, ne nyígjon a véredények miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!