Szerintetek ez a hus veres vagy sem?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Deluxe salatat es ez fogadott. Dobtam ki az egeszet utana mert teljesen elment az etvagyam. Irtam egy levelet, mert szerintem egy 3000Ftos salatanal elfogadhatatlan hogy nem sutik kelloen at a hust....
Ti is veresnek latjatok nem?
21/L
2017. dec. 9. 10:06
1/12 anonim válasza:
hát igen, ez gyanús hogy sülhetett volna még pár percet
2/12 anonim válasza:
Maga a hús át van sülve rendesen, csak pont benne van egy ér. Ami piros az konkrétan a sült vér.
3/12 A kérdező kommentje:
Undorito akkor is szerintem
2017. dec. 9. 10:37
6/12 anonim válasza:
A hús rendesen át van sütve. Ha még jobban meg lenne sütve akkor száraz lenne. Pont van benne egy ér, amiatt néz ki véresnek. Én simán megettem volna, engem nem zavar az ilyesmi. Te neked is csak azt az egy kis darabot kellett volna kidobnod, ha zavar. A többit megehetted volna még, nem kellett volna az egész kaját kidobni. :( :/
8/12 A kérdező kommentje:
Felhivott a Don Pepe igazgatoja,es 2db cezarsalit kapok ingyen. Azt mindta nem volt jol atsutve.
2017. dec. 9. 16:46
9/12 A kérdező kommentje:
Azert ez kedves toluk. Kikerestek a telefonszamom a rendelesbol,es most hivott fel egy oraja.
Ez mindenkepp pozitiv a reszukrol!
2017. dec. 9. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!