Ignacz Eva kérdése:
Zsír szalonnát sütöttem, sajnos meg égett hogyan tudom megjavítani a zsírt, hogy ne legyen égett íze?
Figyelt kérdés
#zsírszalonna #elégetve
2017. dec. 4. 21:18
2/6 anonim válasza:
Hát ez tényleg bukta. Nem tudsz vele mit csinálni, kuka. A zsírszalonna nem olyan drága, vegyél másikat, és pici vizet tegyél alá sütés elején, és sokszor kevergesd.
3/6 anonim válasza:
Az égett zsírt is megjavíthatod, ha 1 kg zsírhoz 3 dl vizet öntüntesz és addig forralod, amíg a víz elpárolog. Mielőtt a víz végkép elpárologna, tegyél egy fej vöröshagymát a zsírba, majd 10 perc múlva szedd ki. Ha az égett szag még mindig érződik, tegyél újból hagymát a zsírba. Ezután már ismét fehér és jóízű lesz. (Ha nem, add a szomszéd kutyájának! Imádni fog!)
5/6 anonim válasza:
#3-as, akkor edd meg a megégett kaját, de másnak ne csodálkozz.
Az égetés során, főleg, ha picit vagy nagyon szenesre sütötték, a koromban rákot okozó mérgek szabadulnak fel.
De semmi gond, etesd csak meg magaddal, a szüleiddel, gyerekeiddel, állataiddal...
6/6 anonim válasza:
Ami nem jó az nem jó. Nem fogod élvezni az ételeid, ha felhasználod, bármit próbálsz vele kezdeni.
Munka, idő, pénz, alapanyag már kuka, ne tetézd azzal hogy mellékízes ételeket eszel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!