Komolyan ott tartunk, hogy luxuscikk lett a tojás? 47 ft darabja? Esetleg nem kellene a kenyér árát is 700 ft/kg-ra emelni?
Ne aggódj van olyan bolt ahol már 62 Ft. (Ma voltam egy kisboltban.)
Amúgy azért lett "luxuscikk" mert hiánycikk. Az év eleji madárinfluenza-járvány, illetve a közelmúltbeli fipronilos rovarirtó szeres tojásszennyezési ügy miatt Európa-szerte sok tyúkot kellett levágni, ezért az európai tojástermelés csökkent.
Kettes, ugyan ki veszi be ezt a baromságot?
Kamu az egész, csak valamire hivatkozni kell, hogy az égig vigyék az árát megint valaminek, asok marha meg beszopja, mert mindent elhisznek! Nyáron meg mi megy? A folyamatos sirás rivás, hogy emelni kell a zöldség-gyümölcs árat, mert szárazság volt/ sok eső volt/ elverte a jég (ott is, ahol nem volt jég).Meleg volt/hideg volt.Szóval akárhogy is volt, lényeg, hogy emelni kell, hadd fizessen a barom!
Nem soká lesz olyan magas a tojás ár, majd ezt is lejjebb viszik, ha észreveszik, hogy nagy részét baszhatják kifelé, mert a kutya sem veszi, így meg semmivel nem járnak jobban, mintha normál áron hagynák.
Én rendelek háztól, remélem az nem 70-ért adja, mert akkor feldughatja magának!Nekem nem kell annyni tojás, "szerencsére" rossza sütő, boltban veszek sütit.
en is meglepodtem multkor mentem a boltba
kerestem az akcios spar budget 1o tojast es valami 5oo forintba kerul ... uristen ... hol tartunk ??
3 tojas reggelire 15o forint 2 zsemle melle es egy bogre kakao 4oo forint
Lassan közelít az európai árakhoz (Németországban a legolcsóbb tojás darabja 70 Ft körül van, de a 100 Ft-os sem még a felsö árkategória.
(A kenyérnél meg a 700 ft-os igen olcsó, a legtöbb 900-1200 közt van)
Csak azok figyelmébe, akik szerint MO-on nyugati bérek kellenének - mert az árak már ott vannak! Ebböl is látszik, hogy még nagyon nincsenek a közelében sem!
Amúgy itt híreket olvas bárki is?
Azért ezek nem olyan ördöngös dolgok, ármányok. Racionálisan, értelmesen le van írva, hogy "mi-mit-miért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!