Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fiatalkorú ihat energiaitalt?

Fiatalkorú ihat energiaitalt?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiskorú is ihat.

Gyakorlatilag olyan, mintha kávét innál egy kis B vitaminnal. Nem tudom, miért van túl misztifikálva ez az energiaital téma. Semmi extra nincs benne.

2017. dec. 3. 00:33
 12/13 anonim válasza:
15%

Nagyon egezseg telen es ROHADT veszelyes!!!

Es nem ertem miert azt irjatok,hogy "olyan mint a kave"?

A kave az egeszen mas kategoria, egy kave ebed utan kifejezetten egezseges,de az energiaitaltol megalhat a szived! Es az azert van,hogy jobban tudtal figyelni mert vannak olyan emberek akik valami koffein tartalmu italtol egyeltalan nem tudnak figyelni! En azt javasom,hogy reggel mielott iskolaba mesz igyal egy kavet hatha jobban tudsz figyelni!

2017. dec. 6. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
En meg azt ajanlom, hogy ne szokj ra a kofeinre. Mert aztan olyan leszel mint az osztalytarsaim, akiknek ahhoz is szukseguk van koffeinre, hogy megcsinaljak a reggeli kavet. Es anelkul nem tudnak letezni. Nem azt mondom, hogy ne igyal egyaltalan kavet, csak azt is mertekkel. Az energiaital meg szerintem egy szar, igy nagyvonalakban.
2017. dec. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!