Lehet kapni daralt makot? Hol?
Figyelt kérdés
szeretnek kesziteni makos gubat es makos beiglit, de nem szeretnek vasarolni egy daralo gepet erre az 1-2 alkalomra
sok helyen lattam csomagolva 200gr kiszerelesben de mindegyik nagy szemu, le kell daralni
hol lehet kapni Budapesten
2017. nov. 29. 18:59
1/7 A kérdező kommentje:
nincs kavedaralom
2017. nov. 29. 19:00
2/7 anonim válasza:
Nagyobb élelmiszer üzletben /pl Spar/ több fajta mák van csomagolt kiszerelésben, nem csak egész, hanem darált mák is kapható. Piacon, zöldségesnél, ahol dió, mák kapható, kérheted darálva is. Én ilyenkor szoktam nagyobb adagot venni, a mélyhűtőben néhány hónapig gond nélkül eláll.
3/7 A kérdező kommentje:
auchan, spar, cba, tesco .. itt csak nem daralt mak van csomagolva
piacon nem neztem
2017. nov. 29. 19:13
4/7 anonim válasza:
Lidl
Ott tuti van darált mák, mert ott szoktam venni...
5/7 anonim válasza:
Ma vettem a Nyugati aluljáróban lévő SPAR-ban 200 grammos darált mákot.
6/7 anonim válasza:
Lehet kapni a Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Metro, Auchan, Penny, Aldi, Lidl boltokban. Kb. mindegyik boltban lehet kapni darált és nem darált mákot is.
Tescoban ezek vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!